Već znate što želite? Kontaktirajte nas odmah: +385 1 4646 450
Posjetite nas osobno na sljedećoj adresi: Tratinska 38, Zagreb

O nama

Mi smo agencija za zastupanje u osiguranju, osnovana 2008.godine u Zagrebu.
Agencija posluje u skladu s odredbama zakona o osiguranju te je registrirana za obavljanje poslova zastupanja u svim vrstama životnih i neživotnih osiguranja.

Međusobno si pomažemo, čuvamo jedni drugima leđa i slavimo tuđe uspjehe. S optimizmom gledamo na budućnost jer vjerujemo da digitalizacija i tehnologija mogu naše živote promijeniti nabolje. 

Gotovo 15 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u jednoj od vodećih međunarodnih osiguravajućih kuća u zemlji te kontinuirano usavršavanje temelji su na kojima smo izgradili našu ekspertizu. Klijentu želimo pružiti mjerljivu dodanu vrijednost, optimizirati njegove ukupne troškove osiguranja i uštedjeti mu dragocjeno vrijeme. Naše su usluge posredovanja u osiguranju za klijente besplatne.

o nama dva
o nama tri

Misija i vizija

Poštujemo Vaše vrijeme i novac i želimo da imate osiguranje koje najbolje odgovara Vašim potrebama.
Spojeni povjerenjem, ponosni na raznolikost, tržišnu dostupnost i liderstvo, klijentima i partnerima nudimo jedinstven pristup kvalitetnoj i brzoj usluzi.

Što kažu naši klijenti

Profesionalno i kvalitetno poslovanje u obavljanju usluga osiguranja. Zahvaljujemo se na dugogodišnjoj suradnji i radujemo se budućem poslovanju s Vama.

William Pin

Jednim telefonskim pozivom dobio sam najbolju ponudu za osiguranje koje mi je bilo potrebno. Svaka preporuka.

Karlo Strunje

Vrlo ljubazno i profesionalno osoblje. Jako brzo sam dobila odgovore na pitanja u vezi svojeg osiguranja i ugovorila novu policu.

Helena Župan