Već znate što želite? Kontaktirajte nas odmah: +385 1 4646 450
Posjetite nas osobno na sljedećoj adresi: Tratinska 38, Zagreb

Usluge

POLICE OSIGURANJA ZA PRIVATNE OSOBE

Životno osiguranje

Osiguranje imovine

Automobilska odgovornost

Osiguranje od nezgode

Zdrastveno osiguranje

Kasko osiguranje

Putno osiguranje

Osiguranje plovila

home-insurance

Najčešća pitanja i odgovori

info-pitanja

Dobrovoljno osiguranje je osiguranje koje se sklapa slobodnom odlukom ili dogovorom između osiguratelja i osiguranika i ne postoji zakonska obveza niti prisila njegovog sklapanja, dok obvezno predstavlja osiguranje od određenih rizika propisano od strane pojedine države.

Sudjelovanje u šteti birate pri ugovaranju Kaska. Neki to još zovu učešćem u šteti ili franšizom. Riječ je o fiksnom iznosu koji se obvezujete platiti samo ako dođe do štete. Ostatak ukupnog iznosa štete pokrivamo mi. Ako je visina štete manja od Vašeg sudjelovanja, štetu pokrivate Vi.

Zelena karta je međunarodna karta osiguranja od automobilske odgovornosti, a služi kao dokaz da će eventualna šteta koju je osigurano vozilo prouzročilo biti nadoknađena.

Broker u osiguranju je neovisni profesionalac koji zastupa klijente u potrazi za najboljom dostupnom policom osiguranja za njihove potrebe. Brokeri usko surađuju sa svojim klijentima kako bi istražili pokriće, uvjete i cijenu.

Broker radi isključivo u ime i za račun svog klijenta, a zastupnik u ime i za račun osiguratelja. Posrednik (broker) traži najpovoljniju opciju na cjelokupnom tržištu osiguranja  kako bi pronašao ili izradio osigurateljno rješenje prilagođeno potrebama svog klijenta, dok zastupnik budućem klijentu predstavlja standardizirane proizvode koje zastupani osiguratelj nudi.

Imate li pitanje za nas?

Bez brige, na oba načina odgovor dobivate u samo nekoliko minuta